Hours of meeting—2007

<< Return to previous page | Senate Statistical Information
Click to see related information for 2006 or 2008

 

Autumn Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

6 February

12:30

20:01

7 hrs 31 mins

7 February

9:30

19:37

10 hrs 07 mins

8 February

9:30

19:37

35 mins

9 hrs 32 mins

26 February 
 12:30
22:25
1 hr
8 hrs 55 mins
27 February 
12:30
21:00
 —
8 hrs 30 mins
28 February 
9:30
19:28
 —
9 hrs 58 mins
1 March 
9:30
20:09
03 mins
10 hrs 36 mins
20 March 
12:30 
23:25
1 hr 02 mins
9 hrs 53 mins
21 March 
9:30
19:32
12 mins
9 hrs 50 mins
22 March 
9:30
23:31
1 hr 33 mins
12 hrs 28 mins
23 March
9:30
15:55
6 hrs 25 mins
26 March 
12:30
22:09
1 hr 01 min
8 hrs 38 mins
27 March 
12:30
23:43
1 hr 01 min
10 hrs 12 mins
28 March 
9:30
19:37
 —
10 hrs 07 mins
29 March 
9:30
 18:36
 —
9 hrs 06 mins

 

 

 

 

 

Total for Autumn    
6 hrs 27 mins
141 hrs 48 mins

Budget Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

8 May

12:30

18:16

1 hr 22 mins

4 hrs 24 mins

9 May

9:30

19:46

15 mins

10 hrs 01 min

10 May

9:30

21:44

2 hrs 03 mins

10 hrs 11 mins

 

 

 

 

 

Total for Budget
 
 
3 hrs 40 mins 
24 hrs 36 mins


Winter Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

12 June

12:30

23:49

1 hr

10 hrs 19 mins

13 June

9:30

19:54

04 mins

10 hrs 20 mins

14 June

9:30

23:29

1 hr 06 mins

12 hrs 53 mins

15 June
9:30
15:40
6 hrs 10 mins
18 June 
 12:30
22:29
1 hr
8 hrs 59 mins
19 June 
 12:30
24:09
1 hr
10 hrs 39 mins
20 June 
 9:30
19:40
19 mins
9 hrs 51 mins
21 June 
9:30 
22:10
 —
12 hrs 40 mins

 

 

 

 

 

Total for Winter

 

 

4 hrs 29 mins

81 hrs 51 mins


Spring Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

7 August

12:30

19:40

7 hrs 10 mins

8 August

9:30

18:51

19 mins

9 hrs 02 mins

9 August  
9:30
19:31
32 mins
9 hrs 29 mins
13 August 
12:30
23:54
1 hr
10 hrs 24 mins
14 August 
12:30
23:17
2 hrs
8 hrs 47 mins
15 August  
9:30
19:55
08 mins
10 hrs 17 mins

16 August

9:30

16:33
(17/8)

10 hrs 29 mins

20 hrs 34 mins

 
 
 
 
 

Total for Spring

 

 

14 hrs 28 mins

75 hrs 43 mins


Spring (2) Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

10 September

12:30 
22:30
58 mins
9 hrs 02 mins

11 September

14:30
23:16
1 hr
7 hrs 46 mins

12 September

9:30
19:49
03 mins
10 hrs 16 mins

13 September

9:30
19:47
04 mins
10 hrs 13 mins

17 September

12:30
22:27
58 mins
8 hrs 59 mins

18 September

12:30
23:26
59 mins
9 hrs 57 mins
19 September 
9:30
19:26
06 mins
9 hrs 50 mins
20 September  
9:30
22:43
36 mins
12 hrs 37 mins
 
 
 
 
 

Total for Spring (2)

 

 

4 hrs 44 mins

78 hrs 40 mins

 
 
 
 
 

Total for 2007

 
 

33 hrs 48 mins

402 hrs 38 mins

Facebook LinkedIn Twitter Add | Email Print
Back to top