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Outcome:  4 
 
DEEWR Question No. EW 69_09 
 
Senator Siewert provided in writing. 
 
Question 
 
VET FEE-HELP 
 
Am I right in my understanding that for RTOs (registered training organisations) to access 
VET FEE-HELP for students they need to be a body corporate whose principal purpose is to 
provide education? 
 
Answer 
 
Yes.  These requirements are specified in clause 6, “Approval by the Minister” under Division 
3 of Schedule 1A of the Higher Education Support Act 2003 (HESA). 
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