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Department of Education and Training Question No. SQ16-000764 

Senator Carr, Kim asked on 06 May 2016, Proof Hansard page 106 

Announcement of new expenditure during caretaker 

Question

Senator KIM CARR:  Do the caretaker conventions go to the question of contracts, or do they 
go to the question of just announcements?
Dr Bruniges:  No, they go to the question—a new contract cannot be signed during caretaker 
period. 
Senator KIM CARR:  But you can announce new expenditure? Can you announce new 
expenditure? 
Dr Bruniges:  I would have to take that on notice. 

Answer

Yes. See Section 2.2 of the Guidance on Caretaker Conventions available at 
https://www.dpmc.gov.au/sites/default/files/publications/guidance-caretaker-conventions-
2016.docx .
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