

### HEARING PROGRAM

## **Additional Estimates 2023–24** Economics Legislation Committee

Wednesday, 14 February and Thursday, 15 February **Committee Room 2R1**, Parliament House, Canberra

Times listed are indicative only



### Hearing location Committee Room 2R1, Parliament House, Canberra Waiting room: Committee Room 2R2 Overflow waiting room: Committee Room 1S1



**Broadcasts of proceedings** Television channel 109

Radio 98.3 <u>Watch, Read, Listen – Parliament of</u> <u>Australia (aph.gov.au)</u>



Contact economics.sen@aph.gov.au

+61 2 6277 3540

#### **Committee rooms**

Committee Room 2R1: (02) 6277 2986 Committee Room 2R2: (02) 6277 2270



### Committee members

Senator Jess Walsh (Chair) Senator Andrew Bragg (Deputy Chair) Senator Deborah O'Neill Senator Jana Stewart Senator Nick McKim Senator Dean Smith

#### **Ministers attending**

Senator the Hon Katy Gallagher, Minister for Finance

Senator the Hon Tim Ayres, representing the Minister for Industry and Science and representing the Minister for Resources

#### Secretariat

Mr Alan Raine, Committee Secretary Mr Jai Maybury, Research Officer

# Treasury Portfolio

| <b>9.00am</b><br>(120 mins)  | Department of the Treasury   |
|--|--|
|  | Including Dr Steven Kennedy PSM (until 11am)   |
|  | Macroeconomic Group  |
|  | International and Foreign Investment Group   |
| 11.00am  | Break (15)   |
| <b>11.15am</b><br>(30 mins)  | Department of the Treasury   |
|  |  |
|  | Macroeconomic Group (Cont.)  |
|  | International and Foreign Investment Group (Cont.)   |
| <b>11.45am</b><br>(50 mins)  | Department of the Treasury   |
|  | Small Business, Housing, Corporate and Law Group   |
|  | Department of the Treasury   |
| <b>12.35pm</b><br>(50 mins)  |  |
|  | Fiscal Group   |
| 1.25pm   | Lunch (60)   |
|  | Department of the Treasury   |
| <b>2.25pm</b><br>(120 mins)  | Revenue Group  |
|  | Australian Taxation Office   |
|  | Tax Practitioners Board  |
|  | Australian Charities and Not-for-Profit Commission   |
|  |  |
| 4.25pm   |  |
| (50 mins)  | Department of the Treasury   |
| (50 mins)  | Department of the Treasury<br>Markets Group  |
| (50 mins)<br>5.15pm  |  |
|  | Markets Group  |
| 5.15pm<br>5.30pm   | Markets Group<br>Break (15)  |
| <b>5.15pm</b><br><b>5.30pm</b><br>(60 mins)<br><b>6.30pm</b>   | Markets Group         Break (15)         Australian Prudential Regulation Authority  |
| 5.15pm         5.30pm         (60 mins)         6.30pm         (60 mins)                               | Markets Group         Break (15)         Australian Prudential Regulation Authority         Australian Competition and Consumer Commission                     |
| 5.15pm         5.30pm         (60 mins)         6.30pm         (60 mins)         7.30pm         8.30pm | Markets Group         Break (15)         Australian Prudential Regulation Authority         Australian Competition and Consumer Commission         Dinner (60) |

| <b>9.30pm</b><br>(30 mins)  | Productivity Commission   |
|-----------------------------|---|
| <b>10.00pm</b><br>(30 mins) | Australian Bureau of Statistics   |
| <b>10.30pm</b><br>(30 mins) | Australian Accounting Standards Board (AASB) and Auditing and Assurance Standards Board (AUASB) |
| 11.00pm                     | Adjournment   |

# Thursday, 15 February 2024

## **Treasury Portfolio**

| <b>9.00am</b><br>(90 mins)  | Reserve Bank of Australia                        |
|-----------------------------|--|
| 10.30am                     | Break (15)                                       |
| <b>10.45am</b><br>(15 mins) | Australian Financial Complaints Authority        |
| <b>11.00am</b><br>(90 mins) | Australian Securities and Investments Commission |

## Industry, Science, and Resources Portfolio

| <b>12.30pm</b><br>(30 mins) | Department of Industry, Science and Resources<br>Corporate, Enabling and Business Services   |
|-----------------------------|--|
| <b>1.00pm</b><br>(30 mins)  | Department of Industry, Science and Resources         Outcome 1: Support economic growth, productivity, and job creation for all Australians by investing in science, technology and commercialisation, growing innovative and competitive businesses, industries and regions, and supporting resources.         Program 1.3: Supporting a strong resources sector <u>Topics and entities</u> Minerals and Resources         Oil and Gas |
| 1.30pm                      | Lunch (60)   |
| <b>2.30pm</b><br>(60 mins)  | Department of Industry, Science and Resources         Outcome 1: (Cont.)         Program 1.3: Supporting a strong resources sector (Cont.)         Topics and entities         Minerals and Resources         Oil and Gas  |
| <b>3:30pm</b><br>(45 mins)  | Department of Industry, Science and Resources<br>Outcome 1: (Cont.)  |

|                             | Program 1.3: Supporting a strong resources sector (Cont.)                    |
|-----------------------------|--|
|                             | Topics and entities  |
|                             | Radioactive Waste Management   |
|                             | Maralinga Waste Management   |
|                             | Rum Jungle Mine Site – Environmental Rehabilitation                          |
|                             | Australian Radioactive Waste Agency  |
|                             | Program 1.4: Nuclear Powered Submarine Program                               |
|                             |  |
| 4.15pm                      | Australian Nuclear Science and Technology Organisation Break (15)            |
| 4.15pm                      |  |
| <b>4.30pm</b><br>(45 mins)  | National Offshore Petroleum Safety and Environmental Management<br>Authority |
| <b>5.15pm</b><br>(120mins)  | Department of Industry, Science and Resources                                |
| (120111115)                 | Outcome 1: (Cont.)   |
|                             | Program 1.1: Growing innovative and competitive businesses, industries and   |
| F 15pm                      | regions<br>Dinner (60)   |
| 7.15pm                      |  |
| <b>8.15pm</b><br>(45 mins)  | National Reconstruction Fund Corporation                                     |
| 9.00pm                      | Department of Industry, Science and Resources                                |
| (45 mins)                   | Outcome 1: (Cont.)   |
|                             | Program 1.2: Investing in science, technology and commercialisation          |
|                             | Topics and entities  |
|                             | Office of the Chief Scientist  |
|                             | Technology and Investment Taskforce  |
|                             | Science  |
| 9.45pm                      | Break (15)   |
| <b>10.00pm</b><br>(30 mins) | Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation                 |
|                             |  |
| <b>10.30pm</b><br>(30 mins) | Geoscience Australia   |