The Senate BUSINESS OF COMMITTEES

This document is issued as a guide to Senators

Business listed is subject to change

It should be noted that times allocated for the consideration of outcomes, items and agencies within portfolios are indicative only.

Senators, staff and departments should liaise with secretariats on the progress of portfolios during the estimates process.

SENATE EDUCATION AND EMPLOYMENT LEGISLATION COMMITTEE

Public Hearings: BUDGET ESTIMATES FOR 2015-16

Monday, 1 June to Thursday, 4 June 2014

Committee Room 2S3 Parliament House Canberra ACT

To be televised on Channel 111/Radio 91.1 http://www.aph.gov.au/News_and_Events/Watch_Parliament

AGENDA

MONDAY, 1 JUNE 2015

EMPLOYMENT PORTFOLIO

9.00am – 10.30am	Cross-portfolio matters	1h 30m
10.30am - 10.45am	Morning tea	
10.45am – 12.15pm	Cross-portfolio matters (continued)	1h 30m
12.15pm – 1.15pm	Lunch	
	Outcome 1: Foster a productive and competitive labour market through employment policies and programmes that assist job seekers into work, meet employer needs and increase Australia's workforce participation	
1.15pm – 3.30pm	Programme 1.1: Employment Services	2h 15m
3.30pm - 3.45pm	Afternoon tea	

3.45 pm - 5.00 pm	<u>Programme 1.1: Employment Services</u> (continued)	1h 15m
5.00pm – 6.00pm	Outcome 2: Facilitate jobs growth through policies that promote fair, productive and safe workplaces Programme 2.1: Employee Assistance	1h
6.00pm - 7.00pm	Dinner	
7.00pm – 7.45pm	Programme 2.1: Employee Assistance (continued)	45m
7.45pm – 9.15pm	Programme 2.2: Workplace Assistance	1h 30m
9.15pm - 9.30pm	Tea break	
9.30pm – 11.00pm	Programme 2.3: Workers Compensation Payments	1h 30m

Breaks:

 $\begin{array}{lll} Morning \ tea & 10.30am-10.45am \\ Lunch & 12.15pm-1.15pm \\ Afternoon \ tea & 3.30pm-3.45pm \\ Dinner & 6.00pm-7.00pm \\ Tea \ break & 9.15pm-9.30pm \end{array}$

Committee Chair: Senator McKenzie

Contact: Chiara Edwards (02) 6277 3524

Email: eec.sen@aph.gov.au

Committee Room 2S3 (02) 6277 3305

_

¹ Questions relating to the Office of the Federal Safety Commissioner should be addressed to the Department of Employment in Outcome 2.

TUESDAY, 2 JUNE 2015

EMPLOYMENT PORTFOLIO

9.00am – 10.30am	Fair Work Ombudsman	1h 30m
10.30am – 10.45an	n Morning tea	
10.45am – 11.30ai	m Fair Work Ombudsman (continued)	45m
11.30am –12.45pr	Office of the Fair Work Building Industry Inspectorate (Fair Work Building and Construction)	1h 15m
12.45pm – 1.45pm	Lunch	
1.45pm -2.45pm	Office of the Fair Work Building Industry Inspectorate (Fair Work Building and Construction) (continued)	1h
2.45pm – 3.45pm	Asbestos Safety and Eradication Agency	1h
3.45pm – 4.00pm	Afternoon tea	
4.00pm - 5.00pm	Workplace Gender Equality Agency	1h
5.00pm – 6.00pm	Fair Work Commission ²	1h
6.00pm – 7.00pm	Dinner	
7.00pm – 8.00pm	Fair Work Commission (continued)	1h
8.00pm – 9.30pm	Comcare, the Safety, Rehabilitation and Compensation Commission, and the Seafarers' Safety, Rehabilitation and Compensation Authority	1h 30m
9.30pm- 9.45pm	Tea break	
9.45pm – 11.00pn	Safe Work Australia	1h 15m
Breaks: Morning tea Lunch Afternoon tea Dinner Tea break	10.30am – 10.45am 12.45pm – 1.45pm 3.45pm – 4.00pm 6.00pm – 7.00pm 9.30pm– 9.45pm	

Committee Chair: Senator McKenzie

Contact: Chiara Edwards (02) 6277 3524

Email: eec.sen@aph.gov.au

Committee Room 2S3 (02) 6277 3305

² Questions relating to the Road Safety Remuneration Tribunal should be addressed to the Fair Work Commission

WEDNESDAY, 3 JUNE 2015

EDUCATION AND TRAINING PORTFOLIO

9.00am – 9.30am	Australian Institute of Aboriginal and Torres Strait Islander Studies	30m
9.30am – 10.15am	Australian Research Council	45m
10.15am – 10.30am	Morning tea	
10.30am – 10.45am	Australian Research Council (continued)	15m
10.45am – 11.45am	Tertiary Education Quality and Standards Agency	1h
11.45am – 12.00pm	Australian Skills Quality Authority	15m
12.00pm - 1.00pm	Lunch break	
1.00pm – 1.45pm	Australian Skills Quality Authority (continued)	45m
	Outcome 2: Promote growth in economic productivity and social wellbeing through access to quality higher education, international education, and international quality research, skills and training	
1.45pm – 3.00pm	Programme 2.8: Building Skills and Capability	1h 15m
3.00pm – 4.00pm	Programme 2.7: International Education Support	1h
4.00pm – 4.15pm	Afternoon tea	
4.15pm – 4.45pm	Programme 2.7: International Education Support (continued)	30m
4.45pm – 5.45pm	Programme 2.6: Research Capacity	1h
5.45 pm - 6.00 pm	Programme 2.5: Investment in Higher Education Research	15m
6.00pm - 7.00pm	Dinner	
7.00pm – 7.30pm	Programme 2.5: Investment in Higher Education Research (continued)	30m
7.30 pm - 8.30 pm	Programme 2.4: Higher Education Loan Programme	1h
8.30pm – 9.30pm	Programme 2.3: Higher Education Support	1h
9.30pm – 9.45pm	Tea break	
9.45pm – 10.30pm	Programme 2.2: Higher Education Superannuation	45m

10.30pm – 11.00pm Programme 2.1: Commonwealth Grant Scheme

30m

Breaks:

 $\begin{array}{lll} Morning \ tea & 10.15am - 10.30am \\ Lunch & 12.00pm - 1.00pm \\ Afternoon \ tea & 4.00pm - 4.15pm \\ Dinner & 6.00pm - 7.00pm \\ Tea \ break & 9.30pm - 9.45pm \end{array}$

Committee Chair: Senator McKenzie

Contact: Chiara Edwards (02) 6277 3524

Email: eec.sen@aph.gov.au

Committee Room 2S3 (02) 6277 3305

THURSDAY, 4 JUNE 2015

EDUCATION AND TRAINING PORTFOLIO

9.00am – 10.15am	Cross-portfolio matters	1h 15m
10.15am – 10.30am	Morning tea	
10.30am – 12.00pm	Australian Curriculum Assessment and Reporting Authority (ACARA)	1h 30m
12.00pm – 1.00pm	Lunch	
1.00pm – 2.30pm	Australian Institute for Teaching and School Leadership (AITSL)	1h 30m
2.30pm – 4.00pm	Outcome 1: Improved early learning, schooling, student educational outcomes and transitions to and from school through access to quality support, parent engagement, quality teaching and learning environments. Programme 1.1: Government Schools National Support	1h 30m
4.00pm – 4.15pm	Afternoon tea	
4.15pm – 5.00pm	Programme 1.2: Non-Government Schools National Support	45m
5.00pm – 6.00pm	Programme 1.3: Early Learning and Schools Support	1h
6.00pm - 7.00pm	Dinner	
7.00pm – 8.00pm	Programme 1.3: Early Learning and Schools Support (continued)	1h
8.00pm – 9.00pm	Programme 1.4: Trade Training Centres in Schools	1h
9.00pm – 9.15pm	Tea break	
9.15pm – 10.00pm	Programme 1.5: More Support for Students with Disabilities	45m
10.00pm-11.00pm	Programme 1.6: Youth Support	1h
Lunch Afternoon tea Dinner	10.15am – 10.30am 12.00pm – 1.00pm 4.00pm – 4.15pm 5.00pm – 7.00pm 9.00pm – 9.15pm	

Committee Chair: Senator McKenzie	
Contact: Chiara Edwards (02) 6277 3524	
Email: agc san@anh gov au	

Email: eec.sen@aph.gov.au Committee Room 2S3 (02) 6277 3305