The Senate BUSINESS OF COMMITTEES

This document is issued as a guide to Senators

Business listed is subject to change

It should be noted that times allocated for the consideration of outcomes, items and agencies within portfolios are indicative only.

Senators, staff and departments should liaise with secretariats on the progress of portfolios during the estimates process.

SENATE ENVIRONMENT AND COMMUNICATIONS LEGISLATION COMMITTEE

Public Hearings: BUDGET ESTIMATES FOR 2015-16

Monday, 25 May to Thursday, 28 May 2015 and if required Friday, 29 May 2015

Committee Room 2S3 Parliament House Canberra ACT

To be televised on Channel 111/Radio 91.1 http://www.aph.gov.au/News_and_Events/Watch_Parliament

MONDAY, 25 May 2015

Time Environment Portfolio

Department of the Environment				
9.00 am	1 hr 30 mins	General questions of the Department		
		Morning Tea: 10.30 am to 10.45 am		
10.45 am	1 hr	Bureau of Meteorology		
11.45 am	1 hr 15 mins	Great Barrier Reef Marine Park Authority		
		Lunch: 1.00 pm to 2.00 pm		
2.00 pm	30 mins	Director of National Parks		
2.30 pm	1 hr 40 mins	Clean Energy Regulator		
		Afternoon Tea: 4.10 pm to 4.25 pm		
4.25 pm	1 hr	Program 3.1: Antarctica: Science, Policy and Presence		

5.25 pm	1hr 15 mins	Murray-Darling Basin Authority
		Dinner: 6.40 pm to 7.40 pm
7.40 pm	1hr 20 mins	Program 4.1: Water Reform
		Tea Break 9.00 pm to 9.15 pm
9.15	25 mins (total 1 hr 45 mins)	Program 4.1: Water Reform (continued)
9.40 pm	1 hr 20 mins	Program 2.1: Reducing Australia's Greenhouse Gas Emissions
11.00 pm		Adjournment

TUESDAY, 26 May 2015

Time Environment Portfolio

Department of the Environment				
9.00 am	45 mins	Office of the Supervising Scientist		
9.45 am	45 mins	Program 1.2: Environment Information and Research		
		Morning Tea: 10.30 am to 10.45 am		
10.45 am	2 hrs	Program 1.5: Environmental Regulation		
		Lunch: 12.45 pm to 1.45 pm		
1.45 pm	1 hr	Program 1.4: Conservation of Australia's Heritage and the		
	30 mins	Environment		
3.15 pm	1 hr	Climate Change Authority		
		Afternoon Tea: 4.15 pm to 4.30 pm		
4.30 pm	1 hr	Program 4.2: Commonwealth Environmental Water Office		
5.30 pm	1 hr	Program 1.6: Management of Hazardous Wastes, Substances and Pollutants		
		Dinner 6.30 pm to 7.30 pm		
7.30 pm	30 mins	Program 1.3: Carbon Pollution Reduction – Land Sector Initiatives		
8.00 pm	1 hr 15mins	Program 2.2: Adapting to Climate Change		
		Tea Break: 9.15 pm to 9.30 pm		
9.30 pm	1 hr 30 mins	Program 1.1: Sustainable Management of Natural Resources and the Environment		
11.00 pm		Adjournment		

Time Communications Portfolio

Department of Communications			
9.00 am	1 hr 45 mins	General questions of the Department	
		Break: 10.45 am to 11.00 am	
11.00 am	2 hrs	Australian Broadcasting Corporation	
		Lunch: 1.00 pm to 2.00 pm	
2.00 pm	1 hr 15mins	Australian Broadcasting Corporation (continued)	
	(3 hrs 15mins total)		
3.15 pm	1 hr	Special Broadcasting Service	
		Afternoon Tea: 4.15 pm to 4.30 pm	
4.30 pm	2 hrs	Special Broadcasting Service (continued)	
	(3 hrs total)		
		Dinner 6.30 pm to 7.30 pm	
7.30 pm	1 hr 30 mins	Australia Post	
		Tea Break: 9.00 pm to 9.15 pm	
9.15 pm	1 hr 45 mins	Australia Post (continued)	
	(3 hr 15 mins		
	total)		
11.00 pm		Adjournment	

THURSDAY, 28 May 2015

Time Communications Portfolio

		Department of Communications
9.00 am	1 hr 30 mins	Australian Communications and Media Authority
		Morning Tea: 10.30 am to 10.45 am
10.45 am	1 hr 45 mins	Program 1.1: Digital Technologies and Communications Services
		Lunch: 12.30 pm to 1.30 pm
1.30 pm	45 mins (total 2 hr 30 mins)	Program 1.1: Digital Technologies and Communications Services (continued)
2.15 pm	2 hrs	NBN Co
		Afternoon Tea: 4.15 pm to 4.30 pm
4.30 pm	2 hrs	NBN Co (continued)
		Dinner 6.30 pm to 7.30 pm
7.30 pm	1 hr 30 mins	NBN Co (continued)
		Tea Break: 9.00 pm to 9.15 pm
9.15 pm	1 hr 45 mins (7hrs 15mins total)	NBN Co (continued)
11.00 pm		Adjournment

Committee Chair: Senator Anne Ruston

Contact: Kirstyanne Cattanach 02 6277 3528; email: Kirstyanne.cattanach@aph.gov.au

Committee Room 2S3; Ph: 02 6277 5853