Hours of meeting—2010


<< Return to previous page | Senate Statistical Information
Click to see related information for 2009 or 2011

 

Autumn Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

2 February

 12:30

19:42

7 hrs 12 mins

3 February

9:30

19:30

11 mins

9 hrs 49 mins

4 February

9:30

19:23

9 hrs 53 mins

22 February 

12:30

22:20

54 mins

8 hrs 56 mins

23 February

12:30

20:18

7 hrs 48 mins

24 February

9:30

18:50

9 hrs 20 mins

25 February

9:30

18:05

8 hrs 35 mins

9 March

12:30

20:48

8 hrs 18 mins

10 March

9:30

19:46

3 hrs 58 mins

6 hrs 18 mins

11 March

9:30

19:44

10 hrs 14 mins

15 March

12:30

22:28

59 mins

8 hrs 59 mins

16 March

12:30

22:20

9 hrs 50 mins

17 March

9:30

19:16

9 hrs 46 mins

18 March

9:30

19:52

10 hrs 22 mins

         
Total for Autumn    

6 hrs 02 mins

125 hrs 20 mins

Budget Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

11 May

12:30 

20:12

1 hr 29 mins

6 hrs 13 mins

12 May

9:30

19:34

10 hrs 04 mins

13 May

9:30

21:09

2 hrs

9 hrs 39 mins

Total for Budget

  

  

3 hrs 29 mins

25 hrs 56 mins


Winter Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

15 June

 12:30

20:31

8 hrs 01 min

16 June

9:30

19:29

9 hrs 59 mins

17 June

9:30

19:32

10 hrs 02 mins

21 June

12:30

22:27

1 hr

8 hrs 57 mins

22 June 

12:30

20:49

8 hrs 19 mins

23 June 

9:30

19:29

9 hrs 59 mins

24 June 

9:30

19:40

10 hrs 10 mins

 

 

 

 

 

Total for Winter

 1 hr

65 hrs 27 mins


Spring Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

28 September

10:30

19:15

5 hrs 41 mins

3 hrs 04 mins

29 September

9:30

19:24

9 hrs 54 mins

30 September

9:30

19:12

9 hrs 42 mins

         

Total for Spring

5 hrs 41 mins

22 hrs 40 mins


Spring (2) Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

25 October

12:30

22:30

1 hr 01 min

8 hrs 59 mins

26 October

12:30

20:29

7 hrs 59 mins

27 October

9:30

19:12

9 hrs 40 mins

28 October

9:30

19:20

20 mins

9 hrs 30 mins

15 November

12:30

21:59

1 hr

8 hrs 29 mins

16 November

12:30

20:27

7 hrs 57 mins

17 November

9:30

19:18

9 hrs 48 mins

18 November

9:30

19:09

9 hrs 39 mins

22 November

12:30

22:20

59 mins

8 hrs 51 mins

23 November

12:30

21:54

9 hrs 24 mins

24 November

9:30

19:51

10 hrs 21 mins

25 November

9:30

22:00

30 mins

12 hrs 00 mins

26 November
9:00
15:44
6 hrs 44 mins

 

 

 

 

 

Total for Spring (2)

3 hrs 50 mins

119 hrs 21 mins

 

 

 

 

 

Total for 2010

 

 

20 hrs 02 mins

358 hrs 44 mins


Facebook LinkedIn Twitter Add | Email Print