Hours of meeting—2008

<< Return to previous page | Senate Statistical Information
Click to see related information for 2007 or 2009

 

Autumn Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

12 February

10:30

18:56

5 hrs 28 mins

2 hrs 58 mins

13 February

9:30

19:52

02 mins

10 hrs 20 mins

14 February

9:30

19:06

9 hrs 36 mins

Total for Autumn    
5 hrs 30 mins
22 hrs 54 mins

Autumn (2) Session

11 March  
 12:30
19:20
 —
6 hrs 50 mins
12 March
 9:30
19:48
16 mins
10 hrs 02 mins
13 March
9:30
19:22
40 mins
9 hrs 12 mins
17 March
12:30
22:42
1 hr
9 hrs 12 mins
18 March
12:30
22:34
1 hr
9 hrs 04 mins
19 March
9:30
19:55
 —
10 hrs 25 mins
20 March
9:30
17:00
1 hr 07 mins
6 hrs 23 mins

Total for Autumn (2)    
4 hrs 03 mins
61 hrs 08 mins

Budget Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

13 May

12:30

20:40

1 hr 30 mins

6 hrs 40 mins

14 May

9:30

19:30

10 hrs 00 mins

15 May

9:30

21:31

2 hrs 32 mins

9 hrs 29 mins

Total for Budget
  
  
4 hrs 02 mins
26 hrs 09 mins


Winter Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

16 June

12:30

21:45

1 hr

8 hrs 15 mins

17 June

12:30

23:41

11 hrs 11 mins

18 June

9:30

19:35

03 mins

10 hrs 02 mins

19 June
9:30
21:18
30 mins
11 hrs 18 mins
23 June 
12:30
22:10
1 hr
8 hrs 40 mins
24 June 
12:30
23:28
1 hr
9 hrs 58 mins
25 June 
9:30
19:53
 —
10 hrs 23 mins
26 June 
9:30
19:44
 —
10 hrs 14 mins

 

 

 

 

 

Total for Winter

3 hrs 33 mins

80 hrs 01 min


Spring Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

26 August

12:00

18:00

1 hr 03 mins

4 hrs 57 mins

27 August

9:30

19:36

10 hrs 06 mins

28 August  
9:30
19:23
 —
9 hrs 53 mins
1 September
 12:30
22:09
1 hr 03 mins
8 hrs 36 mins
2 September
 12:30
18:51
 —
6 hrs 21 mins
3 September
 9:30
19:50
 —
10 hrs 20 mins

4 September

9:30

19:06

14 mins

9 hrs 22 mins

15 September
12:30
22:14
1 hr 04 mins
8 hrs 40 mins
16 September
12:30
19:54
7 hrs 24 mins
17 September
9:30
19:22
9 hrs 52 mins
18 September
9:30
18:55
22 mins
9 hrs 03 mins
22 September
12:30
22:19
2 hrs 30 mins
7 hrs 19 mins
23 September
12:30
22:12
30 mins
9 hrs 12 mins
24 September
9:30
19:26
13 mins
9 hrs 43 mins
25 September
9:30
18:43
03 mins
9 hrs 10 mins
13 October
12:30
22:19
1 hr
8 hrs 49 mins
14 October
12:30
22:34
30 mins
9 hrs 34 mins
15 October
9:30
18:52
9 hrs 22 mins
16 October
9:30
19:15
9 hrs 45 mins
 
 
 
 
 

Total for Spring

8 hrs 32 mins

167 hrs 28 mins


Spring (2) Session

Date

Sitting Commenced

Sitting ceased

Suspensions

Total

10 November

12:30 
22:29
1 hr
8 hrs 59 mins

11 November

 12:30
20:46
 —
8 hrs 16 mins

12 November

9:30
19:28
07 mins
9 hrs 51 mins

13 November

9:30
18:39
 —
9 hrs 09 mins

24 November

12:30
22:15
1 hr
8 hrs 45 mins

25 November

12:30
23:38
1 hr
10 hrs 08 mins
26 November
9:30
20:00
27 mins
10 hrs 07 mins
27 November
9:30
23:24
1 hr 27 mins
12 hrs 27 mins
1 December
12:30
23:32
1 hr
10 hrs 02 mins
2 December
12:30
23:37
57 mins
10 hrs 10 mins
3 December
9:30
19:52
10 hrs 22 mins
4 December
9:30
1:41
30 mins
15 hrs 41 mins
 
 
 
 
 

Total for Spring (2)

7 hrs 28 mins

123 hrs 57 mins

 
 
 
 
 

Total for 2008

 
 

33 hrs 08 mins

481 hrs 37 mins

Facebook LinkedIn Twitter Add | Email Print